Online kassesystem til
smykkebutikker og guldsmede

         Med Servicepos får du et integreret kasse- og værkstedssystem til din smykkeforretning, hvor du nemt og sikkert kan betjene dine kunder, og håndtere dit varelager med lødighed og serienumre. Du får både overblik og overskud med i købet – både i butikken og på værkstedet.

Et branchesystem til smykkeforretninger, der gør hverdagen meget nemmere

Smykkeforretningen Jacob Nielsen og Søn har fået mere overblik og tid i hverdagen, ved at skifte deres gamle, langsomme kassesystem ud med Servicepos. Se med!

sagsstyring til låsesmed og låseservice

Servicepos giver dig overblik og tid

Overblik er guld(smykker) værd – og alfa og omega for, at en travl hverdag med mange kunder og opgaver kan køre smertefrit. Derfor sørger vi helt automatisk for, at du nemt kan betjene dine kunder, tjekke priser, lager og meget mere lige ved kassen. Derudover er det med Servicepos også ganske nemt at holde styr på lager, varer og kundehistorik. 

Så kan du hurtigt give dine kunder svar på, hvornår deres smykke er købt, genudskrive kvitteringer i forbindelse med f.eks gavekøb og meget mere. Samtidig giver vi dig værdifuld statistik over lagerdata, så du altid er et skridt foran.

Psst: du kan få hele overblikket over vores mest brugte funktioner i bunden af siden. 

Et online kassesystem, der gør din hverdag nemmere

Vi er de eneste, der har udviklet et online kassesystem, der passer til butikker, som både har brug for et kasse-, opgave- og værkstedssystem.

Med Servicepos kan du nemt og hurtigt oprette arbejdskort med kunde- og opgaveinfo. Du kan også tildele arbejdskortet, så der er helt styr på, hvem der har hvilke opgaver til hvornår. Når det reparerede smykke er klar til afhentning, så giver systemet automatisk kunden besked via SMS. Derefter er det bare at sende arbejdskortet til betaling på Servicepos kassesystem. 

Det er guld værd!

 

Servicepos kassesystem vist på skærm
Smykkelabels
3 labels på ét print
Ørestikker, ringe og små æsker
Previous
Next

Vi ved, hvad du har brug for

Vi ved, hvad der er vigtigt for smykkebutikker, og vi har styr på de funktioner, der gør hverdagen nemmere for dig. 

Vores online kassesystem til smykkebutikker og guldsmede indeholder alle de features, du har brug for i hverdagen. Udover de mange funktioner i kasse- og værkstedssystemet, så kan du med Servicepos også printe smykkelabels med stregkoder, så du og dit personale nemt og hurtigt kan se priserne ved at scanne en vare. Funktionen koster ikke ekstra, du skal blot bruge den rigtige printer og labels – og det hjælper vi dig selvfølgelig også med!

Vi er eksperter i glade kunde over hele landet

"Vi har brugt Servicepos i en del år nu, og det bliver bare bedre og bedre hele tiden. Det er et tidsbesparende og nemt system, som er skræddersyet til smykkebutikker"- Kåre, Ejer af palæet

"Integrationen mellem Servicepos og E-conomic har sparet os meget tid i bogføringen, og vi har fået en større indsigt i hvordan vi tjener penge"
Vi kan kun anbefale Servicepos til smykkebutikker"


"Henrik Elmgreen siger: "Vi bruger Servicepos til at holde styr på vores opgaver, som vi har for kunderne, og det har gjort vores hverdag markant nemmere og mere rolig.
Det kan helt sikkert spare tid i andre forretninger også"


- Henrik Elmgreen, fra Guldsmed Helle Elmgreen

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, Servicepos kan tilbyde dig og virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Indbygget stamdata fra førende leverandører

Vi importerer løbende data ind i vores system, så du kan oprette varer ved blot at skanne stregkoden. Kan du ikke se din leverandør nedenfor? Vi henter gerne flere ind, hvis du beder os om det.

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til smykke- og guldsmede branchen

Værkstedssystem med alle nødvendige funktioner til din branche

Lav tilbud og faktura


Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem


Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS


Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic

Synkroniser data og opret faktura direkte i e-conomic

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv ServicePOS i 14 dage helt gratis. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen.